Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

GROOT BOESCHOTEN TRAIL AFGELAST

Helaas is er (te) lang radiostilte geweest omtrent het organiseren van onze CAIRN Trails. De reden hiervan zal niemand verbazen. De Covid-19 pandemie heeft inmiddels al meer dan een jaar de regie over al onze initiatieven. Het afgelasten van alle evenementen en trailreizen begint zo langzamerhand te wennen, maar gaat ons niet in de koude kleren. Met name de uitzichtloosheid is een enorme frustratie.

Van maand tot maand schakelen wij mee met de huidige maatregelen die ons ten deel vallen na een nieuwe persconferentie. We willen ten slotte wanneer het maar even mogelijk is, voorbereid als we zijn, direct van start kunnen. Zodat we bij gewenste versoepelingen direct weer ons hart kunnen volgen met het organiseren van onze CAIRN Trails & Walk evenementen. Iedereen staat te springen om weer ‘iets’ te mogen, deelnemers om eindelijk weer een wedstrijd te kunnen beleven en ons team vrijwilligers staat te popelen om eindelijk weer actief te kunnen zijn.

De huidige Lockdown is verlengd t/m dinsdag 20 april 2021. Afgelopen week werd bekend dat er tot 5 mei 2021 geen vergunningen worden verleend door autoriteiten en dat aanvragen niet in behandeling worden genomen. Gevolg hiervan is dat de Groot Boeschoten Trail niet kan plaatsvinden op gepubliceerde datum, zaterdag 1 mei 2021.
Afhankelijk van de versoepelingen, kijken wij in overleg met gemeente en terreinbeheer uit naar een alternatieve datum later dit jaar. Grote kans echter dat de 3e editie Groot Boeschoten Trail ten derde malen een jaar moet verschuiven.

Na ‘kennismaking’ met Covid-19 is voor het overgrote deel van onze evenementen een inschrijf fee van €5,- gecommuniceerd bij afgelasting. Bij de Groot Boeschoten Trail is dit niet van toepassing.

LET OP! WIJ HEBBEN TOT OP HEDEN GEEN INSCHRIJFGELDEN GEINCASSEERD VOOR DEELNAME AAN DE GROOT BOESCHOTEN TRAIL 2021.

Wij hopen op jullie blijvende steun in de toekomst!

CAIRN Trails & Adventures

Voorlopig programma 2021:
2-3 juli Veluwezoomtrail – Dieren
September/oktober Vuurtorentrail – Ameland
10 oktober Hoge Veluwe Trail – NP Hoge Veluwe
23 oktober Posbanktrail – Velp
14 november Graef Castricum Trail – Castricum NH

× Stuur ons een berichtje