Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Duurzame medailles bij de Cairn Trails

Deelnemen aan onze Cairn Trails betekent als beloning voor jouw prestatie een waardevolle herinnering na het passeren van de finish op de door jou gelopen afstand. De afgelopen jaren hebben we met veel aandacht en oog voor detail talloze unieke medailles om jullie nek mogen hangen. De gebruikte materialen stroken echter niet meer met onze zienswijze en komen dan ook niet overeen met de wijze waarop onze organisatie zich bezighoudt met Natuur, Milieu en de mogelijke schadelijke gevolgen van onze activiteiten.

Hoogste tijd dan ook vinden wij om waar het om medailles gaat op zoek te gaan naar duurzame alternatieven…, en deze hebben wij gevonden. De eerste exemplaren zullen de deelnemers van de Groot Boeschoten Trail op zaterdag 23 april in ontvangst kunnen nemen. Medailles gefabriceerd van houtpulp, 100% natuurlijke grondstoffen en biologisch afbreekbaar.

Onderstaande medailles zijn gemaakt van houtpulp wat afkomstig is van houtafval uit de houtindustrie en is voorzien van het PEFC keurmerk. (https://pefc.nl/)

We verwelkomen je graag, zaterdag 23 april Camping en Vakantiepark De Zanderij in Voorthuizen op de Veluwe, tot dan!

#leukmetjou #cairnadventures #cairntrails #cairntravel #duurzaam #boeschotentrail #veluwe #voorthuizen #veluwetrail #walk #denkandersdenkgroen #thinkgreen #KeepOnGoing

× Stuur ons een berichtje