Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Aangepast programma LBT 2022 en geen CTB check!

Onwerkelijk maar wáár…

Wij zitten sinds afgelopen dinsdagochtend met een enorm dilemma, een beheerder van één van de terreinen heeft afgelopen dinsdag plots de toestemming voor gebruik ingetrokken. We kunnen hierover een lang epistel schrijven, maar waar het op neer komt is dat deze vreselijke domper voortkomt uit miscommunicatie en dat er een aanname is gedaan, die wij als organisatie in de aanvraag anders hebben verwoord. Kortom we mogen gewoon geen gebruik maken van een deel van de terreinen, die inzet is voor de twee afstanden 13 en 23 kilometer Trail.

Dat de ‘paniek’ ons om het hart heeft geslagen behoeft geen uitleg. Maar hoe nu verder? Wat kunnen we nog wel doen? En welke mogelijkheid hebben we nog om jou, deelnemer van de Lunterse Berg Trail niet weer te moeten teleurstellen, eerst door de Lockdown in december en onze Covid infectie en nu dit.
We hebben net als jullie er enorm veel zin in om eindelijk weer eens ons ding te kunnen doen. Jullie animo voor deze eerste CAIRN TRAIL van het nieuwe jaar is boven verwachting en we willen dan ook graag iets kunnen organiseren.

We mogen gebruik maken van de uitdagende route die 6 kilometer omvat. CAIRN TRAILS bestaan normaliter uitsluitend uit één unieke ronde, ongeacht de afstand, altijd en overal. Echter om nu toch iets te kunnen faciliteren hopen we onze deelnemers tegemoet te komen met het volgende voorstel:

Deelnemers 6 km lopen de 6 km route uniek, hier geen wijziging behalve starttijd: 10:30 uur op zaterdag 12 februari.

Deelnemers 13 km lopen de 6 km route twee keer en starttijd wijzigt naar 11:30 uur

Deelnemers 23 km lopen de 6 km route twee keer en ontvangen indien gewenst van ons €4,50 retour.

Deelnemers zien volledig af van deelname en ontvangen hun inschrijfgeld retour via betaling door Inschrijven.nl

Uiteraard hopen wij jullie allen te kunnen verwelkomen en toch weer echt even te kunnen genieten van de sfeer en de uitdaging aan te gaan van dit uitdagende parcours met veel klimmen en dalen. Belangrijk te vermelden dat het parcours zeer uitdagend en technisch is…, niet dus maar even een saai rondje twee keer, maar echt een uitdaging om voor te gaan!

WELKE ACTIE MOET JE ONDERNEMEN?
1) Sta je ingeschreven voor de 23 km TRAIL, maar wil je toch graag deelnemen aan de 13 km TRAIL? Stuur ons een mail met onderwerp: GRAAG RESTITUTIE LBT22 €4,50 en duidelijk jouw Naam Adres en Woonplaats gegevens. Bij voorkeur een reply met jou inschrijving!

2) Sta je ingeschreven voor de 23 km en zie je af van deelname? Stuur ons een mail met onderwerp: GRAAG RESTITUTIE VOLLEDIG INSCHRIJFGELD LBT22 23 KM TRAIL en duidelijk jouw Naam Adres en Woonplaats gegevens. Bij voorkeur een reply met jou inschrijving!

3) Sta je ingeschreven voor de 13 km en zie je af van deelname? Stuur ons een mail met onderwerp: GRAAG RESTITUTIE VOLLEDIG INSCHRIJFGELD LBT22 13 KM TRAIL en duidelijk jouw Naam Adres en Woonplaats gegevens. Bij voorkeur een reply met jou inschrijving!

REAGEER VOOR ZONDAG 6 FEBRUARI 2022 -> 12:00 UUR

Zie je af van restitutie dan bij voorbaat dank voor deze gunning. Graag ontvangen we dan wel een kort bericht via mail met deze boodschap en vermelding of je in ieder geval wel deelneemt zaterdag 12 februari 2022. Ook bij voorkeur in reply met jouw inschrijving!

Gebruik mailadres inschrijven@cairnadventures.nl

Met sportieve groet,
CAIRN TRAILS & ADVENTURES

CTB check is niet van toepassing voor deze sportwedstrijd.

× Stuur ons een berichtje