Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

CAIRN pop-up Trail – coronaproof

ZATERDAG 1 AUGUSTUS 2020

Plots hebben we toestemming ontvangen voor een testcase, vakantieplannen met een paar dagen uitgesteld om zo deze mogelijkheid met beide handen aan te pakken. Een trailrun evenement organiseren om hiermee de praktijk het protocol te kunnen volgen wat inmiddels is gepubliceerd door overkoepelende organisaties als atletiekunie, noc*nsf maar ook specifiek gericht op onze sport het protocol van de ITRA.

Coronaproof Pop-up Trail

Zaterdag 1 augustus mogen wij maximaal 100 deelnemers hun geluk laten beproeven tijdens dit evenement met één afstand over ca. 17 kilometer. Plaats van handelen voor start- en finish is aangeboden door Polysport Dieren, bekend van de Veluwezoomtrail.

Deze opzet is mede gelukt door aangeboden tijdsregistratie tijdens deze Trail door Sportlead Facilities. We zijn nog zoekende naar een aantal kleine prijzen voor de nummers 1,2,3. Uitslagen zullen na afloop online worden gepubliceerd op uitslagen.nl en onze eigen website van Cairn Trails & Adventures.

Er wordt gestart zal er worden tussen 9:00 uur – 11:00 uur. We zullen proberen in waves te starten en indelen op de door de deelnemers ingevulde eindtijd tijdens online registratie.

Het betreft een niet-commercieel evenement. We maken aanloopkosten voor organisatie en betalen vergunning en afdracht voor deelname. Tevens is er inzet van Verkeersregelaars en EHBO. Een verzorgingspost mag natuurlijk niet ontbreken. Deelname voor inschrijven is €15,00 te betalen met Ideal.

Misschien mogen we jou ook verwelkomen als een van de 100 deelnemers. Het parcours is pittig met veel klimmen en dalen en door de afstand geschikt om echt te racen.

Deelnemers worden middels een schriftelijke briefing op de hoogte gebracht van de laatste updates mbt het evenement. Startnummer worden niet per post verstuurd maar uitgegeven in het wedstrijdsecretariaat, gevestigd deze ochtend op het terrein van Polysport. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met hierin informatie over het reizen met OV en het gewenste parkeerbeleid.

ONLINE INSCHRIJVING START ZATERDAG 18 JULI 20:00 UUR

× Stuur ons een berichtje