Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Geen Cairn ‘Adventures’ meer in 2020

Cairn Trails & Adventures heeft n.a.v. de persconferentie 13-10 besloten geen evenementen meer te organiseren in 2020.

Coronaproof organiseren; het is mogelijk en we hebben het in de praktijk tot uitvoering mogen brengen tijdens de Test trailrun op 1 augustus op de Posbank en de Vuurtorentrail op Ameland j.l. 3-4 oktober. Beiden dankzij vertrouwen in onze protocollen door gemeente en veiligheidsregio’s.

Echter is de druk door Covid-19 zo schrijnend geworden dat ons plezier volledig weggeëbd is en hierdoor ook de passie die we juist zo graag delen met onze deelnemers & vrijwilligers.

Belangrijk voor ons te delen, is het medeleven met andere ernstig zieken, het rijmt gewoon niet meer om kosten wat het kost van ons te laten horen.

We gaan onze energie stoppen in de toekomst. In eerste instantie proberen te overleven met hopelijk aangeboden andere werkzaamheden dan Sport- en Horeca. Verder hebben we nu tijd onze Websites te onderhouden, de reizen klaarstomen en te focussen op het moment dat we weer een van onze geweldige Cairn Trails in 2021 mogen optuigen.

Wij informeren deze week de deelnemers Posbanktrail 24-10 en Graef Castricum Trail 15-11. (Beiden waren zo goed als uitverkocht met ruim 600 deelnemers, een aderlating moge duidelijk zijn). Ook inschrijven Vuurtorentrail 2021 zal niet van start gaan zoals traditiegetrouw op eerste Wintertijd zondag, wij verschuiven dit moment naar medio november 2020.

Lieve mensen, wij hopen op jullie vertrouwen en dat we elkaar alsjeblieft volgend jaar weer ergens mogen verwelkomen 😉👣👣👣

Cairn Trails & Adventures

Myanou & Robin

× Stuur ons een berichtje