Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

GRAEF CASTRICUM TRAIL 14 NOVEMBER ’21

Op zondag 14 november organiseren wij de 3e editie Graef Castricum Trail in Noord Holland.

  • vrijdag 2-11-2021: anticiperend op de ‘uitgelekte’ nieuwsfeiten mbt de persconferentie vanavond, kunnen wij vast en zeker deze editie van GLANS voorzien. Alle CAIRN TRAILS zijn gedurende de pandemie ingericht als zijnde ‘sportwedstrijd’! Na de persconferentie sturen wij ingeschreven deelnemers een update via nieuwsbrief/briefing. De ULTRA60 afstand zit inmiddels vol, voor overige afstanden kan nog worden ingeschreven.
  • Graag tot zondag 🙂 We verwelkomen jullie graag, namens het gehele Cairnteam! #lifeisbetteroncairntrails #steenmannetjes #cairnadventures #Cairntrails #kusttrail

Start- en finish zullen wederom plaatsvinden vanaf de schitterende atletiek accommodatie van AV Castricum aan de Zeeweg 4, vlakbij het PWN bezoekerscentrum De Hoep. Op vrijdag 12 november volgt de eerstvolgende persconferentie, jullie zullen begrijpen dat wij hier weer met gemengde gevoelens naar uit kijken. Niet ze zeer voor de GCT maar meer voor de maanden erna. Mogen we door met dat wat we graag doen? Het organiseren van hardloop- en wandel evenementen in de natuur!

Voor wat betreft de QR code zal het tijdens de GCT zo zijn dat bij entree van het terrein van AV Castricum geen controle zal plaatsvinden. Het betreft organisatie van een buitensport activiteit en wedstrijden in de buitenlucht vallen buiten de QR controle verplichting. Wanneer je gebruik wenst te maken van sanitaire voorziening en kleedruimte binnen, is het wel noodzakelijk een geldige QR code te kunnen tonen. Zodra gebruik wordt gemaakt door deelnemer van een binnenruimte is teven het mondkapje verplicht. Voor deelnemers die geen QR kunnen tonen is er uiteraard de mogelijkheid gebruik te maken van een kleine mobiele toilet unit elders op het terrein, speciaal voor deze oplossing ingehuurd. Uiteraard hanteren en respecteren we de Coronaregels, houdt rekening met acceptabele afstand van elkaar.  CAIRN TRAILS zijn bekervrij. Het is tijdens deze editie door de aangescherpte Coronaregels onder geen beding toegestaan op elke andere wijze gebruik te maken van water of energydrank dan door gebruik van een ECO CUP. Wij verkopen handige ‘vouw bekers’ bij het wedstrijdsecretariaat. Alle voedingswaren op de VP’s worden uitgeserveerd door onze vrijwilligers middels opscheplepels. Wij verzoeken ook hier zeer dringend om niet op eigen gelegenheid te graaien in de diverse voedingsbakken gevuld met energie houdende voedingsmiddelen als fruit, koek, chocola, winegums etc.

De start finish area zal worden ingericht met een horecaruimte voor het verkrijgen van koffie, soep en kleine versnaperingen. Tevens zal UltraRun er staan met een stand voor een totale LEEGVERKOOP, alles moet weg ivm beëindiging van het bedrijf. Dit betekent dat er tegen fikse kortingen kan worden ingekocht.

Prijzen zijn te verdelen onder de beste nummers 1,2,3 dames- en heren op de 11, 23, 35 en Ultra60 km TRAIL. Sponsor is All4Running!
Prijzen te verdelen op de Canitrail afstanden voor de beste nummers 1,2,3 OVERALL. Sponsor is Greenhearts Premium.

We attenderen deelnemers op het volgen van aanwijzingen van onze Verkeersregelaars bij aankomst Zeeweg ter hoogte van AV Castricum en Bezoekerscentrum de Hoep. Parkeer enkel en alleen op de parkeerplaats van De Hoep. Parkeren is niet toegestaan bij de inrit of op de parkeerplaats van AV Castricum. Vanaf bezoekerscentrum de Hoep is het ca 10 minuten lopen naar het wedstrijdsecretariaat op het terrein van AV Castricum.

Vanaf maandagavond 8 november zal de GPX webpagina voor de GCT2021 worden gepubliceerd. Tot en met zondag 14 november is het mogelijk jouw route op deze pagina te bekijken en te downloaden.

Alle deelnemers worden uiterlijk donderdagavond 11-11-2021 middels nieuwsbrief op de hoogte gebracht van de laatste nieuwsberichten en ‘huishoudelijke’ mededelingen.

Mis niets aan extra informatie. Overige info en inschrijven is mogelijk op de webpagina van deze website: Webpagina CTA! 

Volg ons tevens op de volgende sociale media kanalen:

GCT FACEBOOK

CTA FACEBOOK

CTA INSTAGRAM

CTA TWITTER

 

 

 

× Stuur ons een berichtje