Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Graef Castricum Trail, wat een stralende dag!

De Graef Castricum Trail was de laatste CairnTrail van op de trailkalender van 2019. Absoluut een geslaagde editie al was het alleen al door de pure en heldere weersomstandigheden deze kleurige herfstdag. De Ultra lopers waren al rond 6:00 uur in de kantine van AV Castricum aanwezig ter voorbereiding op de vroege start. Een briefing, uitleg mbt de track & trace waarmee deelnemers werden uitgerust en om 7:00 uur de start.

De Steenmannetjes- en vrouwtjes Kids Trails trokken zo’n 25 deelnemers in de leeftijd tot 12 jaar. Altijd weer erg leuk om met de allerkleinsten de dag te kunnen beginnen. Eerst een of twee rondjes over de heuveltjes gelegen achter PWN om vervolgens zo’n kilometer te overbruggen naar de finish gelegen op de atletiekbaan van AVC. Een unieke samenwerking overigens om hier te gast te mogen zijn en gebruik te kunnen maken van de accommodatie van deze vereniging.

Het zonnetje zorgde ervoor dat deelnemers met een brede glimlach hun uitdaging volbrachten. Fotograaf Jeroen Zwetselaar maakte een waardevolle reportage van het evenement. Klik HIER om mee en of na te genieten van de diverse fragmenten die gemaakt zijn tijdens de diverse afstanden. Foto’s door het Cairnteam zelf vastgelegd staan gepubliceerd op de Graef Castricum Trail Facebook pagina.

Het Noord Hollands Dagblad stuurde een verslaggever en fotograaf. Het artikel HIER te lezen, stond in de krant van maandagochtend 18 november 2019.

Uitslagen van deze editie staan gepubliceerd op uitslagen.nl

Nest Stop: zondag 16 februari 2020, wederom in Noord Holland. Wij vervolgen de organisatie van de bekende Wijckloop in Wijk aan Zee. Als cairntrail zal dit evenement op de kalender als de WijckloopTrail worden geprogrammeerd. Inschrijving start zeer binnenkort.

× Stuur ons een berichtje