Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

INSCHRIJVEN VOORJAARS- EN ZOMERTRAILS 2023

Om te beginnen wensen we jou een sportief uitdagend 2023 toe en spreken wij de hoop uit je weer meermaals te mogen begroeten op de CAIRN TRAILS dit jaar.

We hebben er al eerder één en ander over gecommuniceerd; door het strikt hanteren van de broedseizoen periode 15 maart – 15 juli door diverse terreinbeheerders is het meer en meer een uitdaging om in goede samenwerking met hen, beschikbare data te vinden voor organisatie van de CAIRN TRAILS. We missen hierdoor (hoe begrijpelijk de keuze van terreinbeheerders ook is) vier maanden op de kalender waarin we voorheen zeker twee Cairn Trails organiseerden. De keuze die rest is simpel; verhuizen indien mogelijk of niet meer organiseren. Verhuizen is niet zo makkelijk als het lijkt door de enorme groei maar zeker ook doordat er gebieden zijn die volledig voor deze recreatieve doeleinden worden afgesloten. We doen natuurlijk onze uiterste best om de pareltjes van ons programma voort te laten bestaan.

Inschrijving staat sinds 2e Kerstdag open voor de WijckloopTrail op zondag 19 februari in Wijk aan Zee en voor het tweedaagse Veluwezoom Trail Festival op 15-16 juli in Dieren. Voor het Salomon Vuurtorentrail Festival  18-19 maart op Ameland staat inschrijving open sinds de eerste Wintertijd zondag.

× Stuur ons een berichtje