Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Inschrijving open voor Veluwezoom Trail Experience + Groot Boeschoten Trail

Zondagochtend 19 januari om 10:00 uur start de inschrijving voor de Groot Boeschoten Trail op de Veluwe. De 3e editie van deze trailparel is op zondag 16 februari Evenals voorgaande jaren zal start- en finish plaatsvinden op de gezellige Camping & Recreatiepark de Zanding in Voorthuizen. Klik HIER om je nu direct in te schrijven voor een van de vier afstanden. Een Start To Trail 6km, een 13, 21, 35 km Trail en ook hier, natuurlijk voor de allerkleinsten de Steenmannetjes Kidstrailrun voor kinderen tot 7 jaar en van 8 – 12 jaar. Kinderen / jeugd vanaf 12 jaar mogen starten op de 6 km Trail. Nu alvast je overnachting(en) boeken op de mooie natuur- minicamping ‘t Zevenbosch klik dan HIER. Niets leukers dan met het hele gezin deelnemen aan deze Cairn Trail en tegelijkertijd genieten van een weekendje zuurstof happen op de Veluwe!

NIEUW is, ook tijdens deze cairntrail, de CAIRN-WALK 22 km, voor Trailrunners die graag een ruimere limiet wensen en voor sportieve wanderlaars. (limiet 6 uur)

Inschrijving voor het tweedaagse Trailrun Festival, Veluwzoom Trail Experience 2020 staat inmiddels open. Klik HIER om je direct in te schrijven voor het brede programma met diverse afstanden voor zowel beginners als ervaren Trailrunners, Kinderen en Wandelaars cq een 33 km Trail met een ruimere limiet voor langzamere duurlopers.

× Stuur ons een berichtje