Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Salomon Vuurtorentrail Festival – it Giet Oan!

Blij met alternatieve mogelijkheid voor de 7e editie Salomon Vuurtorentrail Festival 2020

Sporten doen we inmiddels al maanden individueel en evenementen staan (stonden) ver buiten ieders bereik. Ondanks maanden van ‘radiostilte’ moet je weten dat wij achter de schermen continu in overleg zijn geweest met onze vergunning verstrekkers en overheidsinstanties, waaronder de Gemeente Ameland.

Van meet af aan, dwz na bekendmaken door Premier Rutte j.l 12 maart, dat evenementen geen doorgang meer mogen vinden, hebben wij onze wens uitgesproken de 2020 editie Salomon Vuurtorentrail op een later tijdstip dit jaar te kunnen realiseren. We stonden immers startklaar om naar Ameland te vertrekken ter voorbereiding van het naderende Trailrun Festival op 21-22 maart.

GROEN LICHT:

We hebben goed nieuws. Van de gemeente Ameland officieel toestemming gekregen om de 7e editie van het Salomon Vuurtoren Trail Festival te organiseren op een alternatieve datum, het weekend 3 en 4 oktober 2020. (in goed overleg met NP Hoge Veluwe deze datum gekozen daar de Hoge Veluwe Trail geen doorgang vindt dit jaar)

Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen welke door het RIVM  gesteld zijn en volgens protocollaire regelgeving, welke op moment van schrijven nog niet afgerond is. Kernpunt hierin is dat veiligheid en gezondheid van iedere deelnemer, vrijwilliger en betrokkene voorop staat.

Ingeschreven deelnemers verhuizen automatisch mee naar deze editie wanneer zij niet reageren op onze mail/nieuwsbrief van j.l. vrijdag 19 juni 2020.

Voor de alternatieve datum volgen wij de algemene voorwaarden welke gesteld zijn voor editie maart 2020. Tevens volgens richtlijnen RIVM. Ons streven is het programma te volgen als gepubliceerd. Echter zijn wij gebonden aan genoemde maatregelen.

  • Startnummers worden op naam uitgegeven als reeds geregistreerd.

Overdragen startnummer is niet mogelijk!

  • Voor afstand wijzigen volgen wij onze standaard procedure. Dit kan alleen bij voldoende beschikbaarheid op gewenste afstand en op locatie tijdens het weekend 3-4 oktober.

Belangrijk hierbij te vermelden dat wij richtlijnen volgen gesteld door RIVM!

De versoepelingen welke woensdag 24 juni 2020 bekend zijn gemaakt bepalen tevens onze werkwijze wat betreft organisatie en in te richten logistiek. Dagelijks zijn er veranderingen, ongewis hoe de Wereld er morgen uitziet, laat staan na genoemde datum!

Wij hebben enorm ons best gedaan om deze mogelijkheid te creëren en vanuit onze organisatie, Cairn Trails & Adventures, het belang van jouw als deelnemer, aan onze evenementen te onderstrepen. Wij zullen met dezelfde motivatie en inzet en de naar de ons geboden mogelijkheden voor de 2e keer dit jaar ons zo dierbare Trailrun Festival op Ameland organiseren.

Wil je ons assisteren door als vrijwilliger ons Cairnteam te ondersteunen dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet door een mailtje te sturen aan info@cairnadventures.nl Alvast bedankt!

We wensen jouw een mooie zomer toe!

Cairn Trails & Adventures

Myanou & Robin Kinsbergen

 

INSCHRIJVEN VOOR CAIRNTRAILS NAJAAR 2020 KAN KOSTENLOOS ZONDER RISICO. WIJ INCASSEREN PAS BIJ DEFINITIEF DOORGAAN VAN ONZE CAIRN TRAILRUN EVENEMENTEN!

 

× Stuur ons een berichtje