Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

wijcklooptrail, wijk aan zee, trailrunning

Lunterse Berg Trail verplaatst!

We hebben gelukkig, door snel te kunnen schakelen met de gemeente Ede, een nieuwe datum beschikbaar gevonden.

Zaterdag 12 februari 2022 is de Winter editie Lunterse Berg Trail, een nieuw avontuur in de serie CAIRN TRAILS. Sneeuw is in aanvraag bij Moeder Natuur om er een mooie geheel van te maken in Winterse sferen. We verwelkomen je graag!

Diverse afstanden voor beginners en ervaren lopers en voor de allerkleinsten de stoere Steenmannetjes Kids Trails. Tot onze spijt is het deze eerste editie is niet mogelijk om afstanden CANITRAIL en WALK te organiseren. Het kennis maken met een nieuwe locatie, nieuwe ondernemers en allen met eigen wensen maakt dat we insteken op zekerheid en van start gaan met diverse afstanden voor Trailrunners. Editie najaar 2022 proberen we uiteraard te kijken naar mogelijkheden voor zowel Canitrail als WALK voor hikers.

Deelnemers die al hadden ingeschreven voor j.l. 4 december hebben inmiddels via mail diverse opties ontvangen. Het overgrote deel, zo’n 95%, verhuist mee waarvoor onze dank. Inschrijven is mogelijk via inschrijven.nl Alle info is te vinden op de LBT pagina van onze website.

× Stuur ons een berichtje