Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Social Distancing ZwerfTrail – Boeschoten

Ken je ze nog? De Veluwe Zwerf Trails!
Wij organiseerden deze zondagochtend hobbeltochten vanuit onze Brasserie, de Smidse in Voorthuizen. (2014-2017)
Daarna begonnen wij onze nieuwe droom, trailrunning platform, Cairn Trails & Adventures.

De Corona crisis kan ons nog veel te lang in de greep houden. Toch richten wij ons graag, voor zover mogelijk, positief op de toekomst. Wat mogen we wel, onder welke voorwaarden en met welke maatregelen hebben we rekening te houden. En welk effect heeft de 1.5 meter samenleving op het organiseren van onze hardloopevenementen in de toekomst? Hoogste tijd, de proef op de som te nemen.

Door mijn persoonlijke zoektocht naar werk, geen tijd en niet het juiste gevoel bij het ontwikkelen van een passende virtual die we als Cairn Adventures willen organiseren. Wel voldoende tijd voor inspiratie en denkwerk tot ontwikkelen van nieuwe evenementen en tevens initiatieven gericht op de huidige crisis.

We mogen weer de wei in en groepen mensen training geven, hoe fijn is dat! Eindelijk elkaar in ieder geval weer LIVE kunnen zien, met elkaar communiceren, zonder Zoom, Skype of andere Conference call mogelijkheid.

We werken momenteel aan ludieke events op kleine schaal voor de naderende zomermaanden. Afhankelijk ook weer van mogelijkheden die ons gegeven zijn. Velen onder ons zullen in eigen land blijven, hoe tof is het dan om als organisatie hier op in te spelen, stay tuned, mis het niet. Volg onze SM kanalen of abonneer op de CTA nieuwsbrief.

Tot slot…
We doen er alles aan om onze Cairn Trails ook in de toekomst op de kalender te publiceren. Toch, dit eerste initiatief na de versoepelde lockdown is zonder kosten.

Komend weekend zou de Groot Boeschoten Trail plaatsvinden.  Ga mee met een van onze trainers. Voor max. 15 deelnemers de uitnodiging om aan te sluiten voor deze training in dit mooie natuurgebied op de Veluwe.

– zondag 17 mei 2020
– aanvang 9:30 uur
– afstand ca. 20 kilometer
– opgeven via een PB’tje of mail aan info@cairnadventures.nl

Wij bevestigen jouw deelname en informeren je over de locatie.

Sportieve groet, en wie weet tot zondag 😉👣👣👣
Cairn Trails & Adventures

× Stuur ons een berichtje