Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Nieuw logo CAIRN Trails & Adventures

vrijdag 30 juli 2021

Bovenstaand logo herkennen jullie vast en zeker als het logo waarmee wij CAIRN TRAILS & ADVENTURES oprichtte begin 2018. De tekening is in 2018 geschetst door Bas de Boer, één van onze vaste CAIRNteamleden. Uiteraard met de beste bedoelingen en zelfs met een diepgaande betekenis voor onze vriendschap werd deze met rots getekende steenman ons logo voor CAIRN TRAILS & ADVENTURES.

Het steenmannetje is in Nederland minder bekend dan in de Alpenlanden. De afwisseling en het avontuur van onze CAIRN Trails komt tot stand door verschil te maken in het markeren van parcours. Het steenmannetje draagt deze zorg in de bergen en zorgt kan in hoog alpine terrein zelfs voor levens reddend functioneren, zeker bij slecht zicht en onverwachte weersomstandigheden.

De telkens terugkerende, onbegrepen opmerkingen mbt dit logo heeft ons doen besluiten een nieuw beeldmerk te laten ontwerpen. Met dezelfde gedachte en betekenis maar als ontwerp duidelijk voor iedereen, ook al is men niet bekend met dit fenomeen dat zich met regelmaat voordoet in de bergen.

Onze ontwerpster Karina Dimitriu heeft al haar creativiteit los gelaten op deze opdracht met deze opzet als uiteindelijk resultaat. Wij danken haar voor haar engelen geduld. Door wederzijds perfectionisme hebben we diverse schetsen moeten laten varen waardoor de lancering uiteindelijk een half jaar in beslag heeft genomen.

We hebben uiteindelijk gekozen uit twee kleurstellingen. Petrol voor herkenning van onze huisstijl en Purple vanwege onze liefde voor het paradijselijke Valle d’Aosta in Noord Italië. Met name de berg-massieven gelegen aan de Zuidflank van het Aostadal, tegen de Gran Paradiso aan, zijn bekend om de Paarse gloed die het gesteente heeft.

Het eindresultaat mag er zijn, we zijn er ontzettend blij mee. Hopelijk herkennen jullie onze diensten in de toekomst des te meer!

CAIRN LOGO: PURPLE / SKYBLUE

CAIRN LOGO: PETROL / OCHER YELLOW 

#CTA #CAIRNADVENTURES #CAIRNTRAILS #STEENMANNETJES #CAIRNTRAVEL #CAIRNTEAM #CAIRNLOGO

× Stuur ons een berichtje