Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Canitrail en KidsTrail afstanden vervallen

Ondanks alle negatieve berichten mbt  oplaaiende Corona besmettingen blijven wij als organisatie onze focus houden op het doorgaan van onze trailrun evenementen dit najaar.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseren wij een compleet programma tijdens de Vuurtorentrail op Ameland. We mogen de afgelaste editie van j.l maart gelukkig alsnog presenteren dit najaar.  Dat de organisatie van evenementen deze periode een groot aantal restricties kent kan geen verrassing zijn. Wij hebben j.l. 1 augustus een geslaagde coronaproof trailrun mogen organiseren op de Posbank. Gemeente Rheden was hier samen met de veiligheidsregio, terreinbeheer en atletiekunie van op de hoogte en het resultaat was positief. Vandaar ook dat wij voor de Posbanktrail en Graef Castricum Trail onze vergunningsaanvragen hebben ingediend. Ondanks de te nemen maatregelen hopen wij toch een aantal geslaagde evenementen te organiseren. Uiteraard met inachtneming van de huidige 1,5 meter samenleving!

Canitrail en Kids Trails komen te vervallen:

Zowel tijdens de Posbanktrail op 24 oktober als de Graef Castricum Trail op 15 november komen beide onderdelen te vervallen. Dit besluit valt ons zwaar omdat wij graag een zo breed mogelijk evenement organiseren met voor ieder wat wils. Echter omwille van Tijd is het noodzakelijk deze onderdelen te schrappen. Hierdoor kunnen wij het programma van de evenementen aanpassen en zo inrichten dat deelnemers verspreid arriveren, starten en finishen. Op moment van schrijven zijn concrete aanpassingen van aanvangstijden nog niet helder. Wijzigingen mbt de Posbanktrail volgen na afloop van de Vuurtorentrail (week 41). Wijzigingen voor de Graef Castricum Trail volgen na ons overleg met terreinbeheer en veiligheidsregio N-Holland.

× Stuur ons een berichtje