Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Overheid bepaald, niet wij! #coronatoegangsbewijs

Graag even jullie aandacht voor het volgende:
Het kunnen deelnemen aan een CAIRN TRAIL op voorwaarden dat wordt voldaan aan de eisen van een geldig corona toegangsbewijs -> QR code!
Spijtig genoeg ontvangen wij mail uit onvrede en hier en daar helaas ook vervelende opmerkingen op de organisatie van o.a. Lunterse Berg Trail en kort daarop op 19-20 maart onze Trots, het Salomon Vuurtoren Trail Festival.
Lieve mensen wij hebben geen enkele keuze in het wel of niet meegaan in de organisatie mits wordt voldaan aan het kunnen tonen van een afgerond en dus volledig vaccinatie- en herstelbewijs. De Overheid bepaald, niet wij!
Hardloopwedstrijden, Trailrunning wedstrijden in de buitenlucht en georganiseerd zoals wij onze evenementen, professioneel neerzetten ontkomen niet aan dit beleid.
Wij hopen en vragen jullie dan ook vriendelijk hiervoor alle begrip op te kunnen brengen. Hoe de toekomst eruit gaat zien weet niemand, we kunnen slechts gissen maar hebben geen Glazen Bol. Laten we hopen dat er weer een vrijere toekomst in het verschiet ligt en dat we allen weer kunnen doen en beleven zoals dat tot maart 2020 gewoon was.
Wij hopen hiermee enigszins de onvrede uit de lucht te halen en ook wij niets liever willen dan jullie allen graag op normale wijze te kunnen verwelkomen tijdens onze serie Cairn Trails, Walks en Canitrails.
CAIRN TEAM
× Stuur ons een berichtje