Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

We krijgen veel vrolijke en zeer goed bedoelde reacties van jullie; onze deelnemers.

Dankjewel hiervoor, de woorden van steun, het delen van jullie vertrouwen en de gevestigde hoop voor evenementen in 2021 doen ons goed, sterker: dat houdt ons absoluut overeind.

Of wij de routes willen vrijgeven d.m.v. het beschikbaar stellen van een GPX? Sorry, maar dit doen wij niet!

Wij publiceren sinds de Vuurtorentrail j.l. 3-4 oktober alle routes een week voorafgaand van een van de Cairn Trails online op de speciaal hiervoor geïntegreerde GPX pagina op www.cairnadventures.nl Deelnemers kunnen hier de afstanden bestuderen en downloaden. De week na afloop van het evenement wordt de legenda verwijderd.

Jullie willen graag lopen en dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. Maar wij willen komende jaren graag jullie ‘gastheer’ blijven door het aanbieden van onze mooie evenementen in de natuur. Landelijk maken wij in goed overleg met de diverse terreinbeheerders (boswachters) de afspraak om GPX routes niet langer te delen en/of te publiceren dan ‘noodzakelijk’ is voor desbetreffend evenement.

Komt bij, dat zeker nu, vanuit overheidswege de nadruk ligt op het beperken van extra contactmomenten en reisbewegingen. Moge duidelijk zijn dat wij ons als organisatie hierdoor sowieso niet geroepen voelen om überhaupt ook maar iets te faciliteren wat deze restricties een strobreed in de weg zou kunnen leggen.

We denken intensief na over mogelijkheden voor de nabije toekomst en zullen zodra mogelijk ons weer laten horen- en zien met nieuwe initiatieven!

Cairn Trails & Adventures 😏👣👣👣

#StaySafe #Coronaproof #CairnAdvntures #CairnTrails #CairnTravel #Steenmannetjes

Vuurtoren Trail Festival Ameland Graef Castricum Trail Veluwezoom Trail Festival Groot Boeschoten Trail WijckloopTrail Posbanktrail Drunense Duinen Trail # It Fryske Gea Natuurmonumenten Staatsbosbeheer Twickelse Bos Geldersch Landschap & Kasteelen

× Stuur ons een berichtje