Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

Groot Boeschoten Trail

De bossen en velden rond de schaapskooi, welke vorig jaar was open gesteld voor een verzorgingspost, nabij Voorthuizen zijn het toneel van de Groot Boeschoten Trail. De Trail kent een grote diversiteit aan paden, singletracks en ondergrond en heeft een lekker snel parcours. Voor deze trail werken we nauw samen met Staatsbosbeheer.

De eerste editie van de Groot Boeschoten Trail vond plaats op 1 juli 2018 en zal vanwege het succes een vervolg krijgen in 2019. De definitieve datum zal nog bekend worden gemaakt op de website, Facebook en de nieuwsbrief. De Start- en Finish was de afgelopen editie vanaf het gezellige vakantiepark, Camping en Vakantiepark De Zanderij en we hopen wederom vanaf deze locatie te kunnen starten en finishen.

Trail info

Routes

Vooralsnog voorzien we, naast de kidstrail, de afstanden 6km, 13km, 21km, 35km en 45km. verdere info volgt

Kidstrail

De kidstrail vinden wij een waar “feestje” en is inmiddels een begrip bij onze evenementen geworden. Met de kidstrail willen we ons enthousiasme voor de sport al vroeg op kinderen overbrengen. De route van de kidstrail is grotendeels afgezet met lint en er is ruimte voor ouders om aan te moedigen. Er zal gestart worden in verschillende leeftijdscategorieën, die elk een of meer rondes van ongeveer 600 a 700 meter lopen.

Verzorging

Info volgt

Programma, prijzen en inschrijven

Info volgt

Milieu

De trailrunning sport is een zelfvoorzienende sport die meer draait om lekker buiten in de natuur te zijn dan om snelheid. Tijd is van ondergeschikt belang! De Groot Boeschoten Trail loopt door een kwetsbaar gebied en we vragen deelnemers en toeschouwers dan ook om met groot respect met deze natuur om te gaan. Een positieve houding, genieten en respect voor de natuur staan centraal in onze beleving van de trailsport en helpen een positief beeld van de sport bij deelnemers en terreinbeheerders te creëren. Dit is belangrijk voor de sport en de evenementen op de langere termijn. Onze organisatie, kernteam-leden en vrijwilligers zetten zich hier met hart en ziel voor in.