Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Hoge Veluwe Trail

Zondag 9 oktober 2022

Over de Hoge Veluwe lopen over mooie kleine paadjes, de Franse en Otterlose berg, langs de vergezichten over de prachtige stukken heide en de grillige zandverstuivingen en het prachtige jachtslot Sint Hubertus vormen het decor van de Hoge Veluwe Trail. De afwisselende ondergronden van zand en bosgrond in combinatie met de verschillende heuvels, trappen en wallen maken parcours zeer uitdagend. Elk jaar mogen we weer vele blije voldane gezichten begroeten bij de finish.

De Hoge Veluwe Trail is onderdeel van de Hoge Veluweloop en wordt georganiseerd door Park de Hoge Veluwe in samenwerking met Cairn Trails & Adventures. Rond de start- en finish locatie is een gezellig evenementen dorp opgezet met goede faciliteiten, horeca en entertainment voor kinderen en volwassenen.

 

Wij zien weer uit naar 2022!

 

Terugblik

Alweer 7 jaar zijn we jaarlijks nauw betrokken bij de organisatie en uitvoering van de Trail-afstanden tijdens het weekend van de Hoge Veluwe loop! We bouwen de parcours in samenwerking met de boswachters van het park en zorgen voor de bezetting van vrijwilligers. Een gezellig weekend voor het Cairn team en vrijwilligers. Overnachten op de camping van het park en (Trail-) ervaringen delen bij het kampvuur onder het genot van de stevige kost van de huiskokkin. De volgende ochtend voor dag en dauw de parcours controleren, materialen checken en verzorgingsposten opbouwen.

Wat een prachtige editie van de Hoge Veluwe Trail 2018 hebben we dit jaar mogen organiseren in opdracht van Park de Hoge Veluwe. Het zonovergoten parcours lage er prachtig bij dit jaar en de condities om te lopen waren uitermate goed. Te zien aan de vele blije gezichten en de vele positieve reacties hebben jullie genoten…en daar doen we het uiteraard allemaal voor. Namens Cairn Trails & Adventures, alle vrijwilligers en boswachters Martin en Wilbert bedankt voor jullie deelname en graag tot het volgende bezoek aan het park of op de trails!

Filmpje 28km HVT

De Diemenrunners hebben een mooi filmpje gemaakt van de 28km Hoge Veluwe Trail 2018

Hoge Veluwe Trail 2021

Afstanden en Inschrijven

De  Trail afstand in het programma van 2021 is:

15km – met 1 verzorgingspost

 

 

Parkeren

Voor deelnemers aan de Hoge Veluwe Trail en Loop is er op 10 oktober 2021 een apart gratis parkeerterrein beschikbaar. Dit parkeerterrein ligt tegenover het hoofdkantoor van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het adres van het hoofdkantoor is: Apeldoornseweg 250, 7351 TA Hoenderloo.

Vanaf de snelwegen A1, A12 en A50 volgt u de borden ‘Park Hoge Veluwe/Kröller-Müller Museum’. Daarna verwijzen aparte borden ‘Hoge Veluwe Loop’ u naar de speciale parkeerlocatie gelegen aan de N304 tussen Otterlo en Hoenderloo.

Starttijden

 

Startijd: 15km trail | 10.30 uur

 

 

 

× Stuur ons een berichtje