Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Personal trainer / coach

Individuele begeleiding voor jou alleen of samen met vriend, vriendin of klein gezelschap. De stap naar de loopgroep kan te groot zijn maar de één op één methode kan ook jou toch dat zetje in de rug geven.

Door mijn intensieve hardloopjaren sinds de jaren ’90 vanuit eigen ervaring methodes en bijzondere krachten ontdekt die ertoe hebben bijgedragen de ‘hobbelaar’ te zijn die ik nu ben. Van jaren plezier op het asfalt, een eerste 10 km als lokaal rondje in onze eigen woonplaats Voorthuizen tot de halve van Amsterdam en op naar de hele, die van New York, Boston en Washington. Grenzen verleggen letterlijk en figuurlijk, reizen voor en door het hardlopen, de wil en de wens om te draven. Uiteindelijk door een verdrietige moment en ommekeer in ons gezinsleven, het overlijden van de moeder van vrouwlief Myanou ‘verslaafd’’ geraakt aan endurance het ware ultra lopen. Mijn eerste Trail > Trans Alpine Run 2009 wat het begin was van een Bucket list zonder einde maar wel één die me veel, heel veel heeft gebracht door het nietig zijn in de natuur, de bergen in al haar schoonheid!

De mentale weerbaarheid die Ultra vraagt te overleven is bruikbaar in het dagelijks leven. Ook jouw lichaam kan veel meer dan dat je denkt, je geest bepaalt! Mentale kracht brengt je vele malen verder dan het alleen maar lange duur trainen, kilometers maken en oh ja, die hoogtemeters toch. Nou zonder die hoogtemeters te trainen in NL ben ik toch best een klimmertje geworden, dus voor iedereen liggen er mogelijkheden in het verschiet, maar laat je niet gek maken 😊

Dus kom je nog niet uit je luie stoel en heb je net dat ene extra zetje nodig, ik kom je halen! Of ben je op weg naar die gedroomde 100 mijler, grote kans dat we samen de juiste handvaten vinden om jouw droom te verwezenlijken. Training op maat, het belangrijkste is dat we buiten zijn, want buitenleven daar wordt je Outdoor!

Stuur een mail naar info@cairnadventures.nl of neem contact met mij op via contact

Clinics

In samenwerking met of in opdracht van verschillende partijen verzorgt Cairn Trails & Adventures verschillende clinics van beginners tot gevorderden. Onze referenties

Salomon X Intersport – ‘How to trail’- clinics

Een serie van 9 clinics op verschillende locaties in Nederland georganiseerd door Salomon en Intersport. De clinics zijn gericht op hardlopers die nieuwsgierig zijn naar trailrunning en de beginnende trailrunner die wat meer over de sport en technieken wil weten. Cairn verzorgt hierbij de locatie, de inhoud van de clinic en de route. Gedurende 1,5 a 2 uur wordt in een theoretisch gedeelte meer verteld over de sport, de cultuur van de sport en materialen, waarna er een route wordt gelopen en technieken worden geoefend.

All4running – Graef Castricum Trail Clinic

Een eenmalige promotionele clinic voor klanten van All4running (partner van de Graef Castricum Trail). De clinic is bedoeld voor klanten die nieuwsgierig zijn naar trailrunning. Cairn heeft de locatie, de inhoud van de clinic en de route bepaalt. De route werd gelopen met een GPS-apparaat, waardoor de deelnemers gelijk konden oefenen met navigeren. Gedurende 1,5 a 2 uur wordt in een theoretisch gedeelte meer verteld over de sport, de cultuur van de sport en materialen, waarna er een route wordt gelopen en technieken worden geoefend.

× Stuur ons een berichtje