Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Veluwezoom Trail Festival – schrijf je nu in!

INSCHRIJVING OPEN

Veluwezoom Trail Festival 9-10 juli 2022

Zoals bekend zullen meer en meer natuurgebieden strikt gehouden worden aan het omzeilen van het broedseizoen, ieder jaar van 15 maart – 15 juli. Dit betekent 4 maanden minder mogelijkheden aan mogelijkheden om recreatieve evenementen te organiseren. Deze maatregel zal landelijk meer en meer worden doorgevoerd. Voor de Veluwezoomtrail betekent dit, dat wij dit jaar, voor de eerste keer van ‘vaste’ datum verhuizen. Niet meer de 3e week van juni maar nu de eerste mogelijkheid aan het eind van het broedseizoen.

Start- en Finish locatie ook dit jaar weer vanaf het terrein van Polysport, nieuwe naam van deze locatie is de Veluwse Poort in Dieren.

Waar we de afgelopen twee jaar  (2020 en 2021) door Covid-19 nauwelijks evenementen konden organiseren vanuit Cairn Trails & Adventures, maakte de samenwerking met o.a. Natuurmonumenten en de gemeente Rheden dat wij tot 2 keer toe een editie coronaproof mochten realiseren van genoemden partijen. In 2020, net na het uitbreken van de pandemie, voor max 100 deelnemers; deze editie werd een proef ‘landelijk’ proef evenement om te kijken naar mogelijkheden in de nabije toekomst. In 2021 mochten we de Veluwezoomtrail zelfs weer als 2-daagse inrichten met een maximale capaciteit van 500 deelnemers op de zaterdag en 500 op de zondag, een grandioze comeback en een groot plezier om elkaar weer te kunnen ontmoeten, een wedstrijd te kunnen lopen en zelfs op veilige afstand weer gezellig na te genieten.

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Ben jij er klaar voor in juli 2022? Trainingsvoorbereiding voldoende en keuze uit diverse afstanden voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Natuurlijk ook de bekende  stoere CAIRN steenmannetjes KidsTrails op het programma en zowel op zaterdag als zondag een WALK afstand, bedoeld voor wandelaars, slow-runners en hardlopers die de gepubliceerde limieten te kort vinden.

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken of lees eerste alle info op de Veluwezoomtrail webpagina op deze website.

Accommodatie:

Boek jouw overnachting bij een van onze partners. Onze deelnemers ontvangen een korting van 15% voor overnachtingen op Camping de Jutberg in Dieren. Op het start- finish terrein van de Veluwse Poort zijn leuke eenvoudige maar comfortabele Finse bungalows te boeken, ook hier een speciaal tarief voor deelnemers van de 12e editie Veluwezoomtrail.

 

 

× Stuur ons een berichtje