Menu
Menu

Ga met ons mee

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Binnenkort

veluwezoomtrail, trailrunning, cairn

Vuurtorentrail afgelast

Exact twee weken geleden informeerden wij jullie met een laatste update middels een nieuwsbrief. Nog altijd valt er geen zinnig woord te zeggen over de vooruitzichten op korte termijn. Daar is bij gekomen dat de spanning oploopt door een aantal corona varianten en we sinds afgelopen weekend ook een avondklok dienen te respecteren.

Kort en bondig samengevat allerminst positieve berichtgeving als het enigszins gaat om enig lichtpuntje. Enkele gemeenten in ons land hebben al een verbod op evenementen opgenomen in de noodverordening tot 1 juli 2021. We staan als organisatie van evenementen achteraan als het gaat om het mogelijk maken van initiatieven, ook al zijn deze het Corona Proof zoals we eerder hebben mogen bewerkstellen.

Het overwegen van de voor ons nog resterende mogelijkheden m.b.t. de organisatie in een tijdsbestek van 7 weken heeft ons doen besluiten om alle inschrijvingen te annuleren. Deelnemers ontvangen het betaalde inschrijfgeld (inclusief bootkaartje en mogelijke aankoop van het trailrunshirt en/of goede doelen gift) retour minus € 5,- administratiekosten op het bankrekeningnummer dat bij inschrijving is genoteerd. Momenteel worden veel evenementen geannuleerd, wij zullen onze uiterste best doen dit uiterlijk voor 14 februari 2021 te realiseren.

Uiteraard hebben wij onze wens voorgelegd de 8e editie te verplaatsen naar najaar 2021. Vanwege de recente maatregelen en de geldende noodverordening is het onmogelijk voor autoriteiten en vergunning verstrekkers hier uitspraak over te doen, laat staan een concrete toezegging te geven.

Mocht het geluk daar zijn en wij alsnog de mogelijkheid hebben de 8e editie dit najaar te kunnen organiseren dan maken wij dit bekend via website, nieuwsbrief en onze sociale mediapagina’s op Facebook, Insta en Twitter.

De frustratie is enorm en het baart ons grote zorgen om inmiddels een jaar lang met slecht-nieuws-berichten te moeten komen en zien dan ook uit naar enig lichtpuntje voor de nabije toekomst.

Met sportieve groet,

Robin & Myanou Kinsbergen

Organisatie Vuurtoren Trail Festival Ameland

Cairn Trails & Adventures

× Stuur ons een berichtje